Logotype FM Mattsson
Logotype Mora

FM Mattsson Mora Group är Sveriges största tillverkare av sanitetsarmatur. I samarbete med Jontronic har man utvecklat elektroniken som styr deras beröringsfria Tronic blandare och duschpaneler. Produkter som bl.a. används inom FMMs IoT baserade Tronic WMS segment. Jontronic har även tagit fram produktionstestutrustning för tillverkningen av Tronic-produkterna

www.fmmattsson.com

www.moraarmatur.com

 

Logotype HAGAB

Ett av våra mer omfattande utvecklingsprojekt är för kunden HAGAB. HAGAB har sedan 2018 involverat Jontronic från första idé fram till en helt ny och moderniserad produktlinje, Dectus, som avser modernt designade och smarta lösningar för brandskyddsprodukter.

Ett tätt utvecklingssamarbete har skapat stort mervärde för kunden och bidragit till en tydlig och starkare positionering i branschsegmentet. Modern teknik, genomtänkta och intelligenta konstruktioner har revolutionerande förenklat såväl installation som användande.

www.hagab.com

Masterveil logotype

Masterveil tillverkar kundanpassade luftridåer till entréer och portar för den europeiska marknaden. Jontronic har utvecklat och tillverkat luftridåstyrningar till Masterveil i över 15 år. Styrningar finns i flera olika varianter beroende på om det ska var med eller utan värme och beroende på hur fläkten ska styras.

www.masterveil.se

OBM-Gruppen logga

OBM Gruppen är specialister på avfuktning och byggvärmare för villa och byggindustrin. Jontronic har tillverkat styrningar till dessa maskiner under lång tid och nu senast har vi tillsammans tagit fram en ny styrning till den senaste generationen av OBMs kryprundsavfuktare. Styrningen är trådlöst uppkopplad med själva avfuktaren, vilket förenklar installationen

www.obmgruppen.se

Logotype för Celpia

Innovationsföretaget Celpia utvecklar komponenter för det internationella industribussytemet ASI. Celpia inriktar sig på utveckling av elskåpsmoduler till tryckknappar, vred och indikatorer. Företaget är ett samarbete mellan RoBi AB, Sterner Products AB och Jontronic AB, samtliga är också delägare i företaget.

www.celpia.com