Om oss

jontronic-monster-3

Företaget startades av Johan Lilljha på 80-talet som en hobbyverksamhet. Verksamheten utvecklades och 2002 startades Jontronic AB.

2008 gick Johan Eriksson in som delägare och efter en stadig tillväxt under några år köpte vi 2011 en industrifastighet på Centralgatan i Rättvik. Efter att ha renoverat och anpassat den kunde vi vid årsskiftet 2011/12 flytta in i egna lokaler.

Idag har Jontronic vuxit till en specialist på att utveckla och producera kundanpassade lösningar inom elektronik och automation. Företaget erbjuder olika tjänster inom elektronikindustrin, inklusive design och utveckling av elektronikkomponenter, prototyptillverkning, kretskortsdesign, industriell automation och programvaruutveckling för elektroniska system. Jontronic AB arbetar med både stora och små projekt och strävar efter att leverera högkvalitativa och pålitliga lösningar till sina kunder.

Vi ser oss som en samarbetspartner till våra kunder som ska öka förädlingsvärdet på de produkter som vi utvecklar och producerar åt dem.

Jontronic står för Kvalitet, Kompetens och Hållbarhet.

Välkommen att höra av dig till oss!