Automation

Vi konstruerar och tillverkar det mesta inom automation. Allt från enkla styrskåp till avancerad styrning av maskiner och produktionsanläggningar

jontronic-monster-3

Automationslösningar

Vi konstruerar och tillverkar det mesta inom automation. Allt från enkla styrskåp till större automationslösningar där vi kan erbjuder hjälp med att konstruera och bygga styrsystem inkl. komplett styrskåpsmontage. Vi programmerar ditt styrsystem, så att du enkelt kan kontrollera din maskinpark och öka produktiviteten.

Som ett alternativ till att använda PLC i styrskåp kan vi ta fram egenutvecklade kretskort för att ersätta PLCn. Det är en kostnadseffektiv lösning vid lite större serier där man drar nytta av det specialdesignade kretskortets funktioner och storlek jämfört med konventionella lösningar.

Fjärruppkoppling – IoT

Fjärruppkoppling inom Internet of Things (IoT) möjliggör att enheter kan anslutas och kommunicera med varandra via internet, oavsett geografiskt läge. Det innebär att användare kan övervaka och styra enheter och system på distans, vilket ger ökad flexibilitet, effektivitet och möjligheter till fjärrdiagnostik och underhåll.