Fjärr­uppkoppling

Behöver du hjälp att fjärrstyra dina maskiner över nätverk, eller goda råd kring vad som är möjligt att göra? Vi hjälper dig att  inkorporera IoT-funktionalitet i dina produkter.

jontronic-monster-3

Appar

Appar för att styra hårdvara syftar vanligtvis på program eller mobilapplikationer som designats för att interagera med och kontrollera olika maskinvara eller enheter. Dessa appar används för att hantera och reglera funktioner på hårdvaran, vilket kan inkludera elektroniska enheter, maskiner, datorer, robotar, och andra fysiska system eller för att övervaka och styra datorresurserför olika styrsystem eller processer. I grund och botten möjliggör dessa appar en användarvänlig och intuitiv interaktion med olika hårdvarukomponenter genom mjukvarugränssnitt

IoT och IIoT

IoT (Internet of Things) och IIoT (Industrial Internet of Things) har revolutionerat sättet vi ansluter våra enheter och möjliggör en sömlös och intelligent kommunikation mellan dem. Tekniken innebär att man kopplar upp maskiner mot datasystem för att ge mätbarhet, exakthet och produktiva/ekonomiska fördelar

Vad som kan göras med Internet of  Things är närmast obegränsat. Idag använder vi inte bara datorer, utan även mobiltelefoner och smarta klockor, för avläsning, spårning och att styra andra enheter.

Industri 4.0

Industri 4.0, även känt som fjärde industriella revolutionen, syftar på den pågående digitaliseringen och automatiseringen av industriella processer och produktionssystem. Den kombinerar avancerad teknik som Internet of Things (IoT), artificiell intelligens (AI), maskininlärning och Big Data för att skapa smarta fabriker och effektiva produktionssystem. 

Industri 4.0 kan hjälpa företag att förbättra produktiviteten, minska kostnader, öka flexibiliteten, förbättra kvalitetskontrollen och optimera lagerhantering och logistiken. Genom att omfamna den fjärde industriella revolutionen kan företag uppnå konkurrensfördelar och möta de förändrade kraven och utmaningarna i dagens snabbrörliga affärsmiljö.