PLC-LÖSNINGAR

Vi på Jontronic AB har stor erfarenhet och en bred kompetens inom elektronik och automation där vi tycker det är viktigt med kvalitet och leverans säkerhet. Så personalen hos oss vet verkligen vad vi håller på med. Ett område utav många som vi är specialister på är PLC-lösningar. Du kanske sitter och har några frågor kring PLC-lösningar, då är det inget att tveka på. Då är det bara att ringa eller maila oss så får ni svar. Har du en idé eller ett problem angående PLC-lösningar så hjälper vi naturligtvis dig så att idén blir verklighet eller problemet löst.

Förutom vår kunniga och kompetenta personal så har vi nya och anpassade lokaler till vår verksamhet. Detta gör så att vi arbetar i en modern utvecklingsmiljö och så har vi självklart även de senaste verktygen så vi kan utföra vårt arbete så bra som möjligt så kontakta oss på Jontronic så hjälper vi dig. För vi ser oss som en samarbetspartner till våra kunder som ska öka förädlingsvärdet på de produkter som vi utvecklar och producerar åt dem.

 

PLC-lösningar

PLC-lösningar av högsta klass

 

Om du behöver automatisera en process så kan du vara helt lugn. Vi konstruerar och tillverkar det mesta inom automation som till exempel PLC-lösningar och styrskåp. Energieffektiva lösningar för styrning av fastigheters uppvärmningssystem och belysning kan vi också ta fram. Att sätta våra egenutvecklade kretskort i automationslösningar är en av våra specialiteter, det är en kostnadseffektiv lösning.

Har ni några problem inom PLC-lösningar eller vill ni utveckla någon idé kring det så hjälper vi er gärna eftersom vi är professionella inom elektronik och automation. Det är bara att kontakta oss på Jontronic antingen på telefon 0248-60 90 60 eller så skickar ni ett mail på info@jontronic.se.  För mer info så kan ni titta på vår hemsida www.jontronic.se

KONTAKT

 

Telefon

0248-60 90 60

 

Fax

0248-133 27

 

Mail

info@jontronic.se

 

Leverans och faktureringsadress

Centralgatan 44

795 30 Rättvik

 

Org. nr.

556624-9727