IOT (INTERNET OF THINGS)

Du kanske sitter och har en massa fina idéer kring IoT (Internet of Things)

 

Men du vet inte riktigt hur du ska få till idéerna och hur du ska få ut dem på marknaden och du undrar om någon kan hjälpa dig med IoT (Internet of Things). Då kan du vara alldeles lugn. För vi på Jontronic har full koll på IoT (Internet of Things). Det är bara att du kontaktar oss och berättar vad vi kan hjälpa dig med så löser vi det. För vi förverkligar personers idéer och löser problemen. Vi erbjuder ett professionellt och heltäckande kunnande inom elektronik.

Då vi tillsammans med dig kan identifiera hur du ska lösa dina problem eller förverkliga dina visioner. Så slå en signal till oss och berätta vad du vill ha hjälp med så fixar vi det för vi hjälper dig och din verksamhet. För vår personal har bred kompetens och stor erfarenhet kring IoT (Internet of Things).

 

IoT (Internet of Things)

Vi kan IoT (Internet of Things)

 

Vi på Jontronic skräddarsyr dina elektroniksystem. Från din idé till produkten är helt färdig och vi gör det i såväl små som stora serier. Om du tex vill ha hjälp med IoT (Internet of Things) så hör du bara av dig till oss så tittar vi närmare på lösningen.

Har ni några problem inom IoT (Internet of Things) eller vill ni utveckla någon idé kring det så hjälper vi er gärna eftersom vi är professionella inom elektronik och automation. Det är bara att kontakta oss på Jontronic antingen på telefon 0248-60 90 60 eller så skickar ni ett mail på info@jontronic.se.  För mer info så kan ni titta på vår hemsida www.jontronic.se

 

 

KONTAKT

 

Telefon

0248-60 90 60

 

Fax

0248-133 27

 

Mail

info@jontronic.se

 

Leverans och faktureringsadress

Centralgatan 44

795 30 Rättvik

 

Org. nr.

556624-9727