INBÄDDADE SYSTEM

Om du är ute efter inbäddade system så har du kommit helt rätt

 

Vi på Jontronic kan det mesta som har med inbäddade system att göra. Vi är specialister på att utveckla och producera kundanpassade lösningar inom elektronik och automation. Dessutom håller vi hög leveranssäkerhet. Så ta telefonen och kontakta oss redan idag. Så kan vi prata om t.ex. inbäddade system om det är det som du vill ha hjälp med. Vi ser till att din lösning blir så kostnadseffektiv och lönsam som möjligt.

Tekniken utvecklas i en rask takt men vi är uppdaterad med de senaste i utvecklingen. För ska man som vi på Jontronic vara professionella så krävs det att vi hänger med och uppdaterar och utvecklar oss med vad som händer inom tekniken som tex inbäddade system. Det är därför vi har koll på allt inom elektronik och automation. Så det är bara att ta kontakt med vår trevliga, erfarna och kompetenta personal som hjälper så gärna till så att du blir nöjd och belåten.

 

Inbäddade system

Behöver ni hjälp med inbäddade system?

 

Det ska löna sig att anlita oss på Jontronic för att vi har speciallösningar anpassade efter era önskemål och idéer. Så hör av er till oss oavsett om det handlar om inbäddade system eller om det är något annat som vi kan hjälp dig med inom elektronik och automation så hittar vi en lösning tillsammans.

Har ni några problem inom inbäddade system eller vill ni utveckla någon idé kring det så hjälper vi er gärna eftersom vi är professionella inom elektronik och automation. Det är bara att kontakta oss på Jontronic antingen på telefon 0248-60 90 60 eller så skickar ni ett mail på info@jontronic.se.  För mer info så kan ni titta på vår hemsida www.jontronic.se

 

 

 

KONTAKT

 

Telefon

0248-60 90 60

 

Fax

0248-133 27

 

Mail

info@jontronic.se

 

Leverans och faktureringsadress

Centralgatan 44

795 30 Rättvik

 

Org. nr.

556624-9727