ELEKTRONIKTILLVERKARE

Behöver du hjälp med någon elektroniktillverkare?

 

Då har ni kommit helt rätt. För vi har en väldigt bred kompetens och lång erfarenhet som elektroniktillverkare. Vi heter Jontronic och håller till i Dalarna, närmare bestämt i Rättvik i nya fina lokaler anpassade efter vår verksamhet som handlar om elektronik och automation. Gå in på www.jontronic och läs mer om oss och vår verksamhet. Eller så ringer du och berättar dina frågor och funderingar så hjälper vår trevliga personal så gärna till. Har du någon fantastisk idé kring elektroniktillverkning så är det bara att lyfta på luren och kontakta oss på telefonnummer 0248-60 90 60 eller maila oss på info@jontronic.se.

Vi hjälper både till med att formulera och utveckla din idé till färdig produkt. Jontronic är elektroniktillverkare som står för kvalitet, kompetens och leveranssäkerhet.

Istället för att sitta och fundera på hur du ska lösa problemen själv kring elektroniktillverkning så är ett bra tips att anlita Jontronic AB som är fantastiska elektroniktillverkare. För att det är din självklara partner från idé till färdig produkt.

 

Elektroniktillverkare

Jontronic är professionella Elektroniktillverkare

 

Oavsett vad dina problem eller funderingar handlar om så fixar vi lösningen åt dig och din verksamhet inom elektronik och automation. Eftersom vi är elektroniktillverkare så hjälper vi dig med både hårdvara och mjukvara inom det. Vi erbjuder även hjälp att söka olika bidrag i samband med att en ny produkt ska tas fram.

Har ni några problem inom elektronik eller automation eller vill ni utveckla någon idé kring det så hjälper vi er gärna eftersom vi är professionella elektroniktillverkare. Det är bara att kontakta oss på Jontronic antingen på telefon 0248-60 90 60 eller så skickar ni ett mail på info@jontronic.se.  För mer info så kan ni titta på vår hemsida www.jontronic.se

 

 

KONTAKT

 

Telefon

0248-60 90 60

 

Fax

0248-133 27

 

Mail

info@jontronic.se

 

Leverans och faktureringsadress

Centralgatan 44

795 30 Rättvik

 

Org. nr.

556624-9727