Digital utveckling för industrin

Utveckla din industriverksamhet digitalt med vår hjälp. Vi utvecklar produktidéer, skräddarsyr program och hjälper med såväl elektronik som automation.

Så utvecklar vi industrin digitalt

En av de hetaste områdena vi jobbar med är IoT, Internet of Things, som du kan läsa mer om här. Med denna teknik gifter sig det analoga och digitala, och du får en mätbarhet som kan användas för att optimera verksamheten. Vi har programmerare som jobbar med att utveckla gränssnitt och kommunikationslösningar, som snabbt betalar sig. Befintlig teknik kan få nya funktioner med vår hjälp.

Vilka är vi?

Jontronic är ett företag med mångårig erfarenhet av att utveckla och tillverka kundanpassade lösningar inom elektronik och automation. I expertisen ingår även att integrera elektronikapplikationer i industriautomatik. Vår kunskap är hög inom analog-, digital- och mikroprocessorteknik. I arbetet jobbar vi med detaljlösningar på komponentnivå, design, systemering och programmering av hela system.

Så går vi tillväga digital industriutveckling

Hör av dig till oss med ditt behov, så tar vi det därifrån. Vår styrka ligger i att kombinera befintliga tekniker, arbeta kreativt med problemlösning och skräddarsy en färdig lösning utifrån detta. Lösningen kan gälla dels design av funktioner i produkter som ska serietillverkas, men även program och automationslösningar för din nuvarande maskinpark.

Ta kontakt med oss

Behöver du hjälp med att digitalisera din industri? Vi vill vara din självklara partner. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att se över ditt behov och komma med smarta lösningar.