ELEKTRONIK TILLVERKNING

Håller du på att söka efter någon som är kunnig och leveranssäker inom elektronik tillverkning?

 

Vi på Jontronic är experter inom elektronik tillverkning.  Vi brinner för det vi jobbar med och har stor och bred erfarenhet och kompetens inom elektronik tillverkning. Du kanske sitter på en fantastisk idé men har svårt att lösa det på egen hand. Eller så kanske du har svårt att identifiera något eller några problem.  Då är det bara att ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver ha hjälp med så löser vi detta. Så tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail så ordnar vi det.

Vi är som sagt experter inom elektronik tillverkning oavsett om det handlar analog elektronik eller digital elektronik.  Så vi hjälper mer en gärna till och löser era problem så att de blir åtgärdade. Om ni vill förvekliga en idé så är vi naturligtvis behjälpliga även med det.

 

Elektronik tillverkning

Vi uppfyller din elektronik tillverkning på bästa sätt

 

Vi på Jontronic lyssnar på kundernas önskemål kring elektronik tillverkning och automation för att uppfylla dem på bästa sätt med kvalitet och så produktionsvänliga som möjligt. Har ni några problem inom elektronik eller vill utveckla någon idé kring det så hjälper vi er mer en gärna. Tack vare vårt professionella och heltäckande kunnande inom elektronik tillverkning så möjliggör vi och skräddarsyr dina elektroniksystem. Hela vägen från idé till färdig produkt i såväl små som stora serier.

Har ni några problem inom elektronik tillverkning eller vill utveckla någon idè kring det så hjälper vi er gärna. Det är bara att kontakta oss på Jontronic antingen på telefon 0248-60 90 60 eller så skickar ni ett mail på info@jontronic.se.  För mer info så kan ni titta på vår hemsida www.jontronic.se

KONTAKT

 

Telefon

0248-60 90 60

 

Fax

0248-133 27

 

Mail

info@jontronic.se

 

Leverans och faktureringsadress

Centralgatan 44

795 30 Rättvik

 

Org. nr.

556624-9727