AUTOMATIONSLÖSNINGAR

Söker du efter automationslösningar så har du kommit helt rätt?

 

Vi på Jontronic är specialister på automationslösningar. Vi konstruerar och tillverkar det mesta inom automation. Allt från enkla styrskåp till automationslösningar. Så det är bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi kan även ta fram energieffektiva lösningar för styrning av fastigheters uppvärmningssystem och belysning.

Så om du behöver hjälp med automationslösningar och automatisera en process så kan du känna dig med oss på Jontronic. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens så ni kan känna er trygga för att vi vet vad vi håller på med. Att sätta egenutvecklade kretskort i automationslösningar är en av våra specialiteter. Vid lite större serier är det en kostnadseffektiv lösning. Där man drar nytta av det specialdesignade kretskortets funktioner och storlek jämfört med konventionella lösningar. Om du tycker det låter intressant och vill veta mer så är det bara att kontakta vår trevliga och hjälpsamma personal.

 

Automationslösningar

Vi är specialister på automationslösningar

 

Vi är specialister inom elektronik och automation. Har du någon idé eller fundering kring tex automationslösningar så hjälper vi dig att formulera och utveckla din idé. För att kunna utföra arbetet så bra som möjligt så använder vi de senaste verktygen i en modern utvecklingsmiljö.

Vi eftersträvar att vara så proffsiga som möjligt och då krävs rätt miljö och rätt verktyg. Med vår kompetens och erfarenhet så är det en mycket bra kobination.

Har ni några problem inom automationslösningar eller vill ni utveckla någon idé kring det så hjälper vi er gärna eftersom vi är professionella inom elektronik och automation. Det är bara att kontakta oss på Jontronic antingen på telefon 0248-60 90 60 eller så skickar ni ett mail på info@jontronic.se.  För mer info så kan ni titta på vår hemsida www.jontronic.se

 

 

KONTAKT

 

Telefon

0248-60 90 60

 

Fax

0248-133 27

 

Mail

info@jontronic.se

 

Leverans och faktureringsadress

Centralgatan 44

795 30 Rättvik

 

Org. nr.

556624-9727