APPARATSKÅPSBYGGARE


 

Behöver du ha hjälp av en kunnig apparatskåpsbyggare? Då har du kommit helt rätt. Vi på Jontronic är apparatskåpsbyggare och är ett mycket erfaret företag som verkligen kan vår sak. Hör av dig till oss på telefonnummer 0248-60 90 60 och berätta vad du vill ha hjälp med. Då hjälper vi dig med att formulera och utveckla din idé. Vår kunniga, trevliga och erfarna personal hjälper dig med dina frågor och funderingar. Vi håller inte bara på som apparatskåpsbyggare utan vi har ett väldigt brett sortiment. Vår breda kompetens hjälper dig med både analog och digital elektronik. Vi hjälper även till med mjukvara och hårdvara och olika kommunikationslösningar.

Så vi har en bred kompetens inom elektronik och automation. Vi utbildar er om ni vill och vi tar även fram utbildningsmaterial till era produkter. Vi är specialister på att utveckla och producera kundanpassade lösningar inom elektronik och automation. Så behöver du hjälp av en kunnig apparatskåpsbyggare så det bara att du hör av dig omgående till oss så hjälper vi dig.

apparatskåpsbyggare

Jontronic är apparatskåpsbyggare

 

Vi gör mycket annat också än att bara vara apparatskåpsbyggare. Vi hjälper till med tex bidragsansökan. När en ny produkt ska tas fram så kan vi hjälpa dig med att söka olika bidrag. Vi kan också hjälpa till med att ta fram rätt dokumentation som krävs för CE – märkning.

Har ni några problem inom apparatskåpsbyggare eller vill ni utveckla någon idé kring det så hjälper vi er gärna eftersom vi är professionella inom elektronik och automation. Det är bara att kontakta oss på Jontronic antingen på telefon 0248-60 90 60 eller så skickar ni ett mail på info@jontronic.se. För mer info så kan ni titta på vår hemsida www.jontronic.se

KONTAKT

Telefon

0248-60 90 60

.

Fax

0248-133 27

.

Mail

info@jontronic.se

.

Leverans och faktureringsadress

Centralgatan 44

795 30 Rättvik

.

Org. nr.

556624-9727